Új Forma-1-es játék PS2-re 1

Új Forma-1-es játék PS2-re

Négy nehézségi szint közül lehet választani, így a kezdők és a játékfüggők is megtalálhatják a nekik megfelelő szintet. Még az igazi száguldó cirkusz pilótái előtt futhatjuk a köröket a sanghaji pályán, ahová szeptember végén érkezik csak a sorozat.

Kiválasztható a nekünk szimpatikus pilóta, de most először saját néven is a rajtrácshoz lehet állni. A Career menüpont alatt egy tízéves pályafutás keretében élhetjük bele magunkat egy versenyző életébe. Ilyenkor újságcikkek, emailek és hírek foglalkoznak a pályafutásunkkal, állásajánlatokat kaphatunk, vagy gyenge teljesítményünk esetén el is bocsáthatnak bennünket.

A versenyek közben folyamatos kommentárt hallhatunk az állásról, valamint az időjárásról és a pálya állapotáról is. Élethűbbek lettek az időjárási körülmények, de ha nem akarunk esőben versenyezni, akkor mi magunk is játszhatunk Szent Pétert.

Amennyiben a futamok alatt végig jól teljesítünk veterán autókkal, bonusz pályákkal és prototípusokkal jutalmaz bennünket a játék.

A Network Adaptor segítségével akár 20 játékos versenyezhet egyszerre, egymás ideje ellen. Az online versenyben három szellemautó ellen versenyzünk – a saját legjobb időnk, az aktuális verseny legjobb versenyzője és az összesített legjobb ellen.

A játékot már a vezess.hu szerkesztősége is kipróbálta egy verseny keretében, ahonnan izgalommal várjuk a végeredményt.