Kiskategóriás élményautók a START autós magazinban

Az először rali-változatban megjelent C2-es legsportosabb énje, az 1,6 VTR járt nálunk. A 109 lóerős motor a Sensodrive váltó ellenére vagy épp ezért versenyautónak alkalmatlan, de így is rendkívül sportos beállítottságú. Bútor Róbert raliversenyző mondja el véleményét az autóról, aki nemsokára egy Super 1600-as C2-essel fog rajthoz állni a magyar bajnokságban.

Másik tesztalanyunk a Peugeot 206 RC, ami a kétliteres 177 lóerős motorjával még magasabb sportossági szintet képvisel. Kőváry Barna mondja el, hogy mit kapunk valamivel több mint 5 millió forintért.

A tavasz beköszöntével egyre több motoros jelenik meg az utakon. Nekik nyújthat hasznos segítséget a most bemutatásra kerülő motoros iskola, ahol a motorozás igazi fortélyaival ismertetik meg a nebulókat.

Adásunkban a Genfben bemutatott, 500 lóerős, V10-es BMW M5 Concept is szóhoz jut néhány perc erejéig. Ez még csak tanulmányautó, de nagy valószínűséggel szériában is hamarosan megjelenik a Forma-1-es technológiát felvonultató aszfaltszaggató

A Start autós magazin vasárnap 13:50-kor, ismétlése pedig 02:30-kor látható a Viasat 3-on.