Tesztünkben egy hármas BMW szerepel egy 150 lóerős dízel motorral az orrában. A 320d dízel mivolta ellenére sportos teljesítményekre képes és élményben sokak szerint a benzines változatokat is felülmúlja.

A műsor igazi különlegessége az a két Maserati, amit a Hungaroringen próbáltunk ki. A Spyder és Coupe motorterében egy-egy 4,2 literes V8-as motor bújik meg egyenként 390 lóerővel. Autóversenyzőink Turán Frigyes gyorsasági- és Kotán Péter ralikrossz versenyző versenytempóban autóztak az utcai versenyautókkal.

Közeledvén a karácsonyhoz egyre több apukát látni, amint a gyerkőcöknek szánt modellautókat próbálgatják.Bemutatunk egy 3 dimenziós szemüveget is, amivel a monitort szemlélve egy valódi autóversenybe csöppenhetünk.

Bemutatjuk az Opel Frankfurtban leleplezett új tanulmányát is, az Insignia-t. A praktikus belsővel rendelkező, futurisztikus Opel tanulmányautó hátsókerék hajtást és a Chevrolet Corvette 5,7 literes, 344 lóerős motorját kapta.

A tél közeledtével egyre gyakrabban találkozhatunk ködfoltokkal az utakon. A helyes vezetési magatartásról Varga András beszél vezetéstechnikai rovatunkban.

Eheti műsorunk vasárnap délután 15:05-kor, ismétlése pedig éjfél után perccel tekinthető meg a Viasat3 műsorán.