Bemutatjuk az összkerék-hajtásos BMW X3 szabadidőautót, mely az év végétől valószínűleg Magyarországon is kapható lesz, három literes benzines és turbódízel motorral szerelve.
A bajor újdonság után a nagy riválistól a Mercedestől mutatunk meg egy 1965-ben gyártott gyönyörűséget. A W110-es fecske farkút egy kétliteres szívódízel motor hajtja.

Eheti műsorunkba három tesztet is belezsugorítottunk – a Chrysler PT Cruiser-t a Volvo S80 2.5T követi, végül pedig a Fiat Punto 1.3 JTD következik.

A régi amerikát idéző idomokatat felvonultató Chrysler PT Cruiser tesztautónkat a Mercedestől származó 2,2 literes, 121 lóerős, közös nyomócsöves turbódízel motor hajtotta.A nemrégiben felfrissített S80-as Volvót az öthengeres turbómotor 210 lóerős változatával próbáltuk. Nagyon vártuk és végre eljutott hozzánk a 1,3 literes Multijet dízelmotorral szerelt Fiat Punto, melyről ezúttal Kotán Péter mondja el véleményét.

Sportrovatunkban a F1-es Toyota csapat két pilótájával Olivier Panisszal és C. De Mattával beszélgetünk. A vezetéstechnikai rovatban Varga András az autópályákra való felhajtásról illetve az azokról való lehajtásról beszél.

Az Autótrend következő adása vasárnap délután 13:50-kor és éjjel 23:55.kor látható a Viasat3 műsorán.