A Subaru Forrester praktikus oldalán kívül leginkább vezetési élményével ragadott meg bennünket. Motorterében egy kétliteres, turbós boxermotor hevert, mely nemcsak gyönyörű hangjával de menetteljesítményével is elkápráztatott minket. Turán Frigyes mondja el véleményét az autóról.

Másik tesztünkben egy igazi praktikus városi kisautó, a Mazda2 szerepel melyet egy 1,25 literes 75 lóerős benzinmotorral szereltek.

A smart név hallatán mindenkinek egy kétszemélyes picur ugrik be, melynek hossza egy nagyobb autó szélességével vetekszik. Ez azonban nem lesz így sokáig, mivel hamarosan megjelenik a négy- illetve öt személy szállítására alkalmas forfour. Ugyan még a világon mindenhol várni kell az új smartra, mi megmutatjuk hová is fejlődött a kicsike.

Bemutatunk egy igazán gyönyörű roadstert is, melyet a komoly hagyományokkal rendekező angol MG gyár készített. Műsorunkban a MG TF szerepel.

Folytatjuk a Chevrolet Corvette történelmét bemutató sorozatunkat, valamint a vezetéstechnikai rovatunkat, melyben Varga András a kutyusok autóban való szállításáról beszél.

Ezúttal is tesztelünk egy motort, méghozzá a 125 köbcentis Honda Innova-t mely egy igazi kényelmes robogónak mutatkozott, amellett, hogy a nagyobb városi tempót is könnyedén felvette.

Eheti adásunk vasárnap délután 13:10.kor, ismétlése pedig este 23:55-kor tekinthető meg a Viasat3 televízió műsorán.