A kétliteres benzinmotorral szerelt Peugeot 206 CC Roland Garrost Kotán Péter autóversenyző teszteli. A gyengébbik nem másik nagy kedvencéről, az 1,6-os motorral szerelt Citroën C3 Pluriel-ről pedig csinos műsorvezetőnőnk, Pénzes Nóra mondja el véleményét.

Bemutatónkban egy, az előbbieknél komolyabb, elegánsabb kabrió, a Saab 9-3 szerepel. Kétféle benzines, turbófeltöltős motor választható az autóhoz, hazánkban csak 2004 tavaszán kezdik meg a forgalmazást.

Harmadik tesztünkben is az elegancia játssza a főszerepet, mivel a Lancia exkluzív külsővel megáldott luxusmodelljét, a Thesist teszteljük. Tesztautónkat az Alfákból származó háromezres, V6-os erőforrás hajtotta.

A luxust még tovább is lehet fokozni, ezért megmutatjuk a világ talán legexkluzívabb luxusautóját, a BMW felügyeletével készülő, 460 lóerős Rolls Royce Phantomot egy ismétlés keretében.

A hazai I. osztályú ralibajnokság érdekes színfoltja a Fiat Seicento-val induló Kern Nándor és Dér Péter. Az értékes helyezésekkel bíró versenyző és autója is látható riportunkban.

Vezetéstechnikai rovatunkban Varga András a motorkerékpárral való közlekedésről, és ennek veszélyeiről ejt néhány szót.

Ezen a héten is a megszokott időpontban jelentkezik az Autótrend, azaz vasárnap délután és késő este. 13:30-kor valamint pontban éjfélkor tekinthető meg a műsor, a Viasat3 televízió műsorán.