Turán Frigyes Lancerja az Autótrendben

A Megane hét változatából harmadikként a megújult Scénic került ki. Ígéretek szerint személyautós viselkedést, és a Espace kényelmét egyesíti majd a Magyarországon novembertől kapható Scenic II.

Megmutatjuk Turán Frigyes 600 lóerős Mitsubishi Lancerjét, mely nem csak iszonyatosan erős, de megbízhatóan is működik, ahogy azt már a Pécsett rendezett gyorsasági versenyen bizonyította.

Tesztünkben a Volvo luxus szabadidő terepjárója szerepel, melyben a 2,4 literes 163 lóerős turbódízel motor dolgozott. Szintén nálunk járt az új Toyota Avensis, az autó 1,8 literes változó szelepvezérléses 129 lóerős erőforrással vezettük.

A Suzuki Hollós nyílt napot tartott, melyen a nézők mellett a meghívott élsportolók próbálták ki a kétkerekűek minden változatát. Turán Frigyes tesztelte a BMW egyik túramotorját a K1200 GT-t.

Vezetéstechnikai rovatunkban Varga András az iskolával kapcsolatos veszélyek felsorolását folytatja. Múlt héten arról hallhattunk, hogy reggelente az iskolák körül nagyobb odafigyeléssel haladjunk, mivel a késésben lévő gyerekek gyanútlanul rohangálhatnak keresztben az úttesten. A csemetéiket szállító szülőknek is nagyobb figyelemre lenne szükségük. Lehetőség szerint gyermeküket nem kellene az úttest felöli oldalon engedni kiszállni, mert ez sok veszélyt rejt magában.

Következő adásunk vasárnap 13:50-kor és este 23:50-kor jelentkezik a Viasat3 televízión.