Dögös autók és ledér hölgyek az Autótrendben

Rengeteg érdekességgel találkozhatott az aki kilátogatott a két napon át tartó májusi Tuning & Stereo Show -ra. A gyönyörű autón kívül, számtalan hifi rendszerrel ismerkedhettek meg a nézők, melyekből megszámlálhatatlan watt dübörgött. Mivel a rendezők jól ismerik a közönség ízlését, ezért számos gyönyörű hostess és táncosnő csalogatta a nézelődőket a standokhoz. Két részletben, összesen mintegy negyedórás összefoglalót készítettünk a kiállításról.

Tesztrovatunkban ezúttal Kotán Péter mondja el véleményét a nála járt 1,6 literes benzinmotorral szerelt Ford Fusion-ről.

Híreinkben beszámolunk az Aral országos autótechnikai szakmai vetélkedő döntőjéről, illetve hasznos információkat közlünk a már Magyarországon is megvásárolható Volkswagen Touran-ról, Mazda 2-ről és a Ford Street- és Sport Ka modelljéről.

Vezetéstechnikai rovatunkban a példamutatásról, és a vezetés közbeni helyes magatartásról esik szó. Varga András múlt héten a mobiltelefonálásról beszélt. Elmondta, hogy ha már mindenképpen telefonálni akarunk akkor feltétlenül használjunk headset-et, mert ekkor legalább a kormányt biztosan a kezünkben foghatjuk. Sajnos azonban a headset sem véd meg bennünket a telefonon keresztüli vitákból adódó figyelmetlenségektől, ezért a legokosabb, ha mindig lehúzódunk ha telefonálni szeretnénk.

Adásunkat vasárnap 13:50-kor, ismétlését pedig ugyanazon nap estéjén 23:50-kor sugározza a Viasat3 televízió.