Opel Meriva teszt az Autótrendben

A Mitsubishi számtalan új típussal kívánja megörvendeztetni a nagyközönséget, aminek keretében bemutatta a Mitsubishi Outlandert. A kombit és terepjárót egyesítő jármű már hazánkban is kapható, közel 6 400 000 forintért.

A KTM Szupermoto Junior Kupa legutóbbi fordulóján a média képviselői is versenyre keltek egymással, amelyben munkatársunk is derekasan helytállt. A verseny a kiskunlacházi reptéren kialakított speciális pályán folyt.

A Kléber és a Nők Lapja közös szervezésében készült programba is bepillantást is nyerhetünk, ahol a résztvevők különböző kategóriákban megválasztották az általuk leginkább kedvelt autómárkákat.

Érdekességként bemutatunk egy 1975-ben készült Toyota Celica-t, melyet egy reklámból már ismerősnek tűnő tulajdonosa még ma is szívesen használ.

Tesztrovatunkban elsőként megismerkedhetnek a családias, 1,6 literes benzinmotorral hajtott Opel Merivával, illetve a sportos jegyeket felvonultató Alfa 147-vel. A Meriva sokszínűen változatható belső terével és térkínálatával sokak számára előnyös választás lehet, annál is inkább, mivel ára is igen kedvező. A nálunk járt 147-es Alfa Romeo-t kétliteres benzinmotor hajtja. Méretei és sportos vezetésre csábító hajlamaival egész más célcsoportot céloz meg, mint a Meriva, viszont azt hatásosan teszi. Minden adott, hogy az autóban eltöltött percek élvezetessé váljanak az Alfában.

Vezetéstechnikai rovatunkban ezúttal az autóban való telefonálásról esik szó. Múlt héten Varga András a férfi és női vezetőket hasonlította össze. Végül megfontoltságuk és higgadtságuk miatt a nőket hozta ki győztesként, amivel valószínűleg sokan vitába szállnának.

Műsorunk vasárnap 13:20-kor és késő este 23:50-kor tekinthető meg a Viasat3 televízió műsorán.