Műsorunkban látható a legkisebb Citroën, a C2. A C2 először rali változatban látta meg a napvilágot, utána készült el utcai változata, ami még jó pár sportos jegyet magán hordoz. Hazánkban valószínűleg szeptembertől lesz megvásárolható.

A Genfi Autószalonon mutatta be a Volvo VCC fantázianevű tanulmányautóját, amit a közeljövőben biztosan nem láthatunk még az utakon. A kombi karosszéria 20 colos kereken áll, hiányzik róla a B oszlop, és ajtajai egymással szemben nyílnak.

Összegyűjtöttük az általunk legérdekesebbnek talált oldtimer Mercedeseket, amiket a Mercedes Csillagtúrán láttunk.

Beszámolunk az idén először megrendezésre kerülő Renault Clio kupáról. A versenyautók alapját a Clio kisszériás Ragnotti kivitele adja, amit hazánkban építenek át valódi versenyautókká.

Tesztrovatunk egyikében a kétliteres 165 lóerős turbómotorral szerelt Laguna kombi szerepel, ami inkább kényelméről, mint sportosságáról győzött meg bennünket próbáink során.

A Laguna mellett az 1,7 literes turbódízel motorral szerelt Honda Civic-et is teszteltük, mely formája és dízel motorja ellenére igazán dinamikus autózást tesz lehetővé.

Vezetéstechnikai rovatunkban a Varga András a férfi és női vezetők közti különbségekről mesél. Előző adásunkban a lámpás kereszteződésekről esett szó.

Az Autótrend következő adása vasárnap 13:20-kor és este 23:55-kor látható a Viasat3 műsorán.