A Genfi Autószalonon bemutatott, elődénél sportosabb karakterű Audi A3 szerepel bemutatónkban. Az új A3 júniustól kapható hazánkban, egyelőre csak háromajtós változatban.

A már Magyarországon is forgalmazott Hummer H2-t már eredetileg is polgári használatra tervezték. Emiatt szerényebb képességekkel is rendelkezik, mint katonai társai, de még így sincs szégyenkeznivalója.

Tesztrovatunkban a gyengébbik nemnek szóló formavilággal megáldott Nissan Micrát próbáljuk. A kis csöppséget 1,4 literes, 88 lóerős motor hajtja. Emellett a háromhengeres 64 lóerős Seat Cordobával is alkalmunk volt közelebbről megismerkedni, így az itt szerzett tapasztalatokat is megosztjuk a nézőkkel.

A Piliscséven megrendezett motokrossz EB-ről is beszámolunk, mely sajnos nem hozott kimagasló magyar eredményeket, viszont mindvégig élvezetes volt.

Vezetéstechnikai rovatunkban Varga András a SIKK-es elindulásról beszél. Múlt héten a helyes parkolásról tudhattunk meg fontos információkat. Varga András elmondása szerint keresztparkolóba vagy garázsba beállva törekedjünk arra, hogy tolatva parkoljunk be, ugyanis ilyenkor még benne vagyunk a vezetésben és sokkal könnyebben sikerülhet, mint a kiállás egy idegesen induló, fáradt reggelen, az autótól elszokva.

Járdaszegélyre soha ne ugrassunk fel lendületből, mivel az olyan sérülést okozhat a gumi szerkezetében, ami nagy sebességnél durrdefekthez vezethet.

A SPORTváltó vasárnap délután 13:15-kor és késő este 23:50-kor látható a Viasat3-on.