A Maybach limuzinokat világszerte kizárólag néhány kiválasztott szalonban lehet megvásárolni. Az előzetes vizsgálatot és a hosszú várakozást azonban ki lehet kerülni. Az autoscout24.de oldalon nem egyszerűen eladó Maybach-okat találni, hanem még a rövid és hosszú kivitel között is választani lehet.

365 000 és 540 000 euró között szóródnak az árak. A rövid (Maybach 57) modellekért átszámítva 89,5 és 115 millió forint között kínálják. A hosszított kivitel (Maybach 62) 132,4 millió forintnak megfelelő 540 000 euróért szerepel a kínálatban.

Ezek az árak jóval magasabbak a gyáriaknál. Az árfelhajtásra a rendkívül nagy kereslet ad lehetőséget, hiszen az idei évre tervezett ezer autót már régen értékesítették, például a sindelfingeni Center of Excellence-ben.

Maybachot a németországi Autosalon Singennél lehet kapni várakozás nélkül. Ez a kereskedés híres arról, hogy itt a luxuslimuzinok királykategóriája mellett a szupersportautók gyöngyszemei között is válogathatunk. Kapható Ferrari F40 és F50, Bugatti EB 110, Aston Martin Vanquish. Várakozási idő nélkül, de vaskos felárral.

Fridolin Kolte, az Autosalon Singen tulajdonosa hírességektől és vezető üzletemberektől szerzi be az autókat, mivel a DaimlerChrysler a spekulációt megelőzendő nem szállít ki Maybachot továbbértékesítési célból.