Ez a négykerekű jármű az első olyan quad a homokfutók között, amelyet kimondottan aszfaltozott utakra fejlesztettek ki. A gép alapját adó BMW motorkerékpárból alakították ki a 4 kerekű aszfaltfalót.

A gép erőforrása egy 1130 köbcentis, 2 hengeres BMW boxermotor, melynek teljesítménye 85 lóerő 6750-es fordulaton. A Quad önsúlya 375 kiló, így igen komoly menetteljesítményekre képes, végsebessége 160 km/óra. A motor erejét hatsebességes váltó juttatja el differenciálművön keresztül a hátsó kerekekhez.

A 16 colos kerekek alumínium keresztlengőkaros felfüggesztéssel csatlakoznak a vázhoz, a rugózás elég kemény. A megfelelő fékerőről négy 270 milliméter átmérőjű, belső hűtésű tárcsafék gondoskodik.

A Quad két személy részére biztosít kényelmes és tempós utazást. A tank 20 literes kapacitása megfelelő hatótávolságot tesz lehetővé. A három utas szabályozott katalizátornak köszönhetően jó lelkiismerettel élvezhető a motorozás a szabadban.

A GG cég úgy döntött, hogy a Quadot 2003 tavaszától sorozatban fogja gyártani svájci üzemében. Az exkluzív járműért majdnem 7 millió forintnak megfelelő euro összeget kérnek, de ennek fejében biztos, hogy nem sok ilyen quad jön majd szembe a boldog tulajdonossal.