A Sculpture (magyarul szobor) és a Shoppingbag (bevásárlótáska) nevű kiegészítőket rangos elismeréssel tüntette ki az Észak-Rajna-Vesztfáliai Formatervezési Központ. A Sculpture kivételesen magas formatervezési minőségéért, míg a vajszínű Shoppingbag jónak minősített formatervéért kapott díjat. Ezt az elismerést 1955 óta ítélik oda a remekbe sikerült formatervezést honorálandó.

A bordó Sculpture vonalai a fantázia élénkségétől függően egy BMW lendületes műszerfalát vagy egy szépséges nő karcsú derekát idézi a gyár szerint. A belső részt teljes egészében a hölgyek igényei szerint alakították ki, így a nemtől függetlenül használt mobiltelefon mellett olyan női kellékeknek is külön tartót alakítottak ki, amilyen a rúzs vagy más hengeres alakú kozmetikai cikk. Ebből mindjárt kettő is rögzíthető a táska belsejében.

A képen vajszínűben látható bevásárlótáska sem valami pórias szatyor. A bőr előlap mögött fóliás betét teszi áttekinthetővé a táska tartalmát. Az értékeket villámzáras rekesz fogadja be. A táska része még egy apró neszesszer, amelyben ajakír vagy más sminkeszköz tartható.

A táskák ára hazánkban 120 000 forint.