Egy maláj kereskedelmi rádió játékán Ford Extreme-et lehetett nyerni, csupán minél több napot bent kellett tölteni az autóban. A játékban négyen vettek részt és közülük az vihette végül haza az autót, aki a legtovább bírta a kocsiban.

A játékosok naponta háromszor ehettek, de a keletkezett szemetet meg kellett őrizniük az autóban. Három óránként kaptak negyedórás pisiszünetet, fogmosásra és tisztálkodásra kétnaponta volt lehetőségük.

Amordalingam Sritharan azzal tudta legyőzni a többieket, hogy a nyolcadik naptól megtagadta a tisztálkodás minden formáját, még fogat sem mosott. A maláj autóvezető oktató azért választotta ezt a taktikát, mert úgy érezte, másként nem tud nyerni. Igaza is lett, mivel ketten már két hét után feladták a küzdelmet, az Amordalingam mellett harcban álló kétgyermekes anyukának pedig a 23. napon lett elege a bűzből. Az oktató szagát egyik játékos sem bírta elviselni.

Magyarországon is hirdettek már hasonló játékot egy Suzuki Wagon R+-ért. A magyarok azonban sokkal kitartóbbak voltak, hiszen mind a négy játékos bennmaradt az autóban a határidő lejártáig, így ki kellett sorsolni köztük a nyereményautót.