2002-es Pirelli Naptár - Több mint meztelenség
2002-es Pirelli Naptár - Több mint meztelenség

2002-es Pirelli Naptár – Több mint meztelenség

2002-es Pirelli Naptár – Több mint meztelenség

2002-es Pirelli Naptár - Több mint meztelenség
George W. Bush amerikai elnök unokája, Lauren Bush
Május: Shannyn Sossamon
Szeptember: Monet Mazur
November: Mena Suvari
Fotó megosztása:
A kiadott ismertető kiemeli, hogy a színésznők mindegyike ízléses öltözékével adja meg az idei kalendárium leheletfinom eleganciáját. A Pirelli tudatosan fordult el a teljes mezítelenségtől a jövő évi kalendárium megalkotásánál.

A naptárat 1963-ban adta ki első alkalommal a Pirelli nagy-britanniai képviselete. Hagyomány, hogy a Pirelli naptárat nem lehet megvásárolni, csak ajándékba adható kiválasztottak szűk körének, aminek különleges értékét is köszönheti a kalendárium.

Hosszú hónapokig tartó procedúrával választották ki a színésznőket, az eredmény a vezess.hu exkluzív cikkének képein szemlélhető meg. Lauren Bush, az amerikai elnök 17 éves unokahúga az egyetlen kivétel. Ő modellkarrierjének kezdetén áll és azt a nemzetet képviseli, amelynek a készítők a 2002-es naptárat ajánlják.

Az idei Pirelli naptár Peter Lindbergh fotóművész munkája, aki olyan nőket választott, akik a következő néhány évben futhatnak be jelentős karriert az amerikai álomgyárban. Elmondása szerint kiválasztásukban nem annyira külsejük, hanem az játszott szerepet, amivel foglalkoznak.

Ők alkotják azt a réteget Lindbergh szerint, akik néhány éven belül a hollywoodi nagyok lehetnek. Idén minden hölgyről két fotót tartalmaz a naptár, egy fekete-fehér és egy színes fényképet.

Jövő november hölgye Mena Suvari, aki a tavaly Oscar-díjjal kitüntetett Amerikai Szépség című filmben szerepelt. Szeptember Monet Mazuré. Ő az Angyal szemében volt látható Jennifer Lopezzel. Július hónapban Kiara Chaplin, Charlie Chaplin unokája szerepel a Pirelli naptárban. A vezess.hu-n látható még a 22 éves Shannyn Sossamonról készült kép, aki a 2002. májusi naptárban látható. A címlapon Lauren Bush. Januárban Erika Christensen, februárban Amy Smart, márciusban Brigen Moynahan, áprilisban James King, júniusban Selma Blair, augusztusban Britanny Murphy, októberben Rachael Leigh Cook, decemberben Julia Stiles látható a naptár lapjain.