Carcept Toyota Celica 1

Carcept Toyota Celica

A belga tuningcég által az autóhoz ajánlott, versenyhangulatot árasztó optikai elemek alapvetően megváltoztatják az autó formavilágát. Teljes átépítésen esett át az autó az első lökhárítótól a hátsó szárnyig.

Az első lökhárítóról eltávolították a lökhárító alsó-középső részét, nagyobb levegőbeömlőt állítva így elő, majd egy mélyre nyúló spoilerajkat csavaroztak hozzá. A mai divatnak megfelelően méhsejtmintás ráccsal látták el a levegőbeömlőt. Csak nagy odafigyeléssel lehet közlekedni az autóval, mert könnyen megakadhat az autó eleje az új első légterelőnek köszönhetően.
Alacsonyabbnak láttatja a Celicát az oldalán végigfutó új küszöb.

Diffúzorra emlékeztet a hátsó lökhárító alsó része, de ez a látványos elem csak a versenysport-hatást hivatott fokozni.

Hatalmas, duplafedelű szárnyat illesztettek a csomagtartó fedélre, ami javítja az autó menetstabilitását, ugyanis növeli a hátsó tengelyre ható leszorító erőt.
A hátsó szélvédő tetején is szárnyat helyeztek el, melyet úgy alakítottak ki, hogy látható maradjon a gyári harmadik féklámpa.

Egyedi kipufogórendszer rendelhető az autóhoz. Az oldalanként egy-egy 90 milliméteres, rozsdamentes véggel készülő sportkipufogó a képen látható autón még felszerelésre vár. Többféle felnit kínál a cég. Ezen a Celicán TSW Revo típusú, 7 X 17 colos kerekekre esett a választás.