A Continental idei innovációjának középpontjában a dinamikus elektronikus látótér (eHorizon) áll.  A rendszer a digitális térképet egy olyan nagy pontosságú és folyamatosan frissülő érzékelővé képes alakítani, amely így a puszta navigációnál sokkal több mindenre használható.

Az eHorizon segítségével olyan változó elemek is beépíthetők a térképekbe, mint az időjárás, forgalom vagy útépítések. Az információt számos forrásból gyűjti össze a rendszer. Alkalmazásával az autók mozgó szenzorokká alakulnak, amelyek folyamatosan adatot cserélnek az úton, a felhő szolgáltatáson keresztül.

Az okosóra lesz a jövő slusszkulcsa 1
Az okosóra lesz a jövő slusszkulcsa 2

Az okosóra lesz a jövő slusszkulcsa

Az okosóra lesz a jövő slusszkulcsa

Az okosóra lesz a jövő slusszkulcsa 5
Az okosóra lesz a jövő slusszkulcsa 6
Fotó megosztása:
Az okosóra lesz a jövő slusszkulcsa 7 Az okosóra Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a Continental legújabb, kétirányú “átjáró” kulcsához, amely biztosítja az adatkapcsolatot a jármű és az okosóra között. Az okosórára telepített alkalmazás segítségével a készülék kezelőfelületén a sofőr egyszerűen kinyithatja és bezárhatja az autóját, de egyéb információcserére is alkalmas.

A Continental legújabb képernyője is újdonság, ez olyan elektronikai és kémiai úton megerősített üvegből készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot, és hajlított kivitelezésének köszönhetően maximálisan megfelel az autóipar által támasztott igényeknek is.