Egész nap ülsz a munkahelyeden, az autód meg ott parkol az iroda előtt, alatt, mellett. Nem volna jobb, ha pénzt kereshetnél vele? Ezt a célt szolgálják a különböző ultrarövid távú autóbérlést lehetővé tevő autómegosztó platformok: ha regisztrálsz a rendszerbe, autód kereshetővé válik, és amíg elérhető, bárki használhatja azt, majd miután letelt a bérlet időtartama, a tulajdonos és a felhasználó kölcsönösen jellemzést írt egymásról, illetve az autóról.

Az FCA csoportnak is van egy ilyen szolgáltatása, a U-Go by Leasys: most indult be Olaszországban, de idén szeptembertől a francia, spanyol és brit autósok is használhatják, az év végével pedig az összes olyan országban jelen lesz, ahol működik a Fiat-csoport bankjának mobilitási megoldásokat kínáló ágazata, a Leasys. Az Alfa Romeo Giulietta az egyik első típus, amely igénybe vehető lesz a szolgáltatás keretében.

Bárki elviheti az új autódat 2

Ezen túlmenően két új felszereltségi szinttel (Executive és a képeinken látható Veloce) bővült a Giulietta választéka, utóbbi Brembo fékeket, Alcantara üléskárpitokat, alumínium sportpedálokat kínál.