A Traffi Hunter, androidos okostelefonokra és iPhone-ra letölthető applikáció ezentúl összekapcsolható az ooono nevű, dán fejlesztésű okoseszközzel is.

Az ooono egy kis méretű, drót nélküli gomb, ami figyelmeztet a traffipaxokra és más veszélyekre az úton. Az eszköz figyelmeztető hang- és fényjelzésekkel kb. 30 másodperccel (beállítható) a helyszínhez érkezés előtt jelez.

Az autóban tetszőlegesen elhelyezve, akár felragasztva valahova kaphatnak az autósok fény- és hangjelzéseket az eszköztől, amennyiben traffipax vagy egyéb veszély van az úton.

Az ooono gomb pofonegyszerűen működik: egy figyelmeztetés megerősítéséhez egyszer kell megnyomni, ha pedig téves volt a figyelmeztetés, nincs tennivaló. Amennyiben traffipaxot vagy más veszélyt érzékel a sofőr, csak rá kell nyomnia az ooonóra, és így a többi felhasználó is tudni fog róla.

Az eszköz Bluetooth segítségével automatikusan kapcsolódik a telefonhoz. További különlegessége, hogy a riasztási távolság nem méterben, hanem idő mértékegységben állítható be. Nagyobb tempó esetén így hamarabb fog jelezni.