Aki látta a Spectre-t, bizonyára emlékszik az alpesi napfényben szikrázó, üvegfalú luxus-szanatóriumra… nos, maga az épület valóban létezik, méghozzá az ausztriai Söldenben, de kezelések és probiotikus shake-ek helyett ebédet és vacsorát kínálnak vendégeiknek. Az ICE Q nevű luxusétterem tövében található az a 007 Elements nevű élményinstalláció, amelyről sajnos semmit nem lehet tudni, viszont megtalálható lesz benne az alpesi üldözéses jelenet két főszereplője: a Range Rover Sport SVR és a különlegesen átalakított Defender is.

A Jaguar Land Rover hároméves együttműködési megállapodást írt alá a kiállítás szervezőivel, a licenctulajdonos EON Productions stúdióval, valamint a filmben szintén fontos szerepet játszó felvonót tervező és építő Cable Car Companies Sölden vállalkozással.

Az installáción megismerhetjük a JLR mesterséges intelligencián alapuló technológiáit és a Jaguar I-Pace elektromos rendszerét is, szóval unatkozni nem fog a látogató. Az egésznek persze akkor volna főleg értelme, ha magunk is végighajthatnánk azon a lefagyott szerpentinen, amelyen a filmbéli jók és rosszak kergették egymást, de ennek csekély esélyét látjuk.