Amikor a hollandiai Lelystadban meglátták a rendőrök a méretes szállítmánnyal közlekedő Renault Twingót, akkor már elég egyértelmű volt, hogy ezt az autót bizony meg kell állítani. A két hatalmas lámpaoszlop önmagában is figyelemre méltó, ráadásul a szállításukat sem ilyen módon szokás intézni, ha legális keretek között mozgatják őket. Itt viszont erről szó sem volt, az oszlopok lopottak voltak.

Apró autóval loptak villanyoszlopot 1
Apró autóval loptak villanyoszlopot 2

Apró autóval loptak villanyoszlopot

Apró autóval loptak villanyoszlopot

Apró autóval loptak villanyoszlopot 5
Apró autóval loptak villanyoszlopot 6
Fotó megosztása:

Ha ez nem lett volna elég, akkor ott volt a vezető lejárt jogosítványa, valamint az autó hónapokkal ezelőtt lejárt engedélyei. Itt még nincs vége, hiszen a vezető visszautasította a szondáztatást, így vélhetően ittasan ült a volán mögé, plusz a benzinkúton sem fizetett, így aztán szép kis lista gyűlt össze a mókás szállítmánnyal közlekedő renaultos ellen.

Természetesen a rendőrök azonnal letartóztatták a férfit, aki többeknek is mókás perceket okozott, amikor meglátták, hogy a méretes szállítmánnyal terhelt menekülőautót egy Citroen 2CV-vel próbálják vontatni, ami messze nem a leghatékonyabb módszer ebben az esetben.