Amikor a hollandiai Lelystadban meglátták a rendőrök a méretes szállítmánnyal közlekedő Renault Twingót, akkor már elég egyértelmű volt, hogy ezt az autót bizony meg kell állítani. A két hatalmas lámpaoszlop önmagában is figyelemre méltó, ráadásul a szállításukat sem ilyen módon szokás intézni, ha legális keretek között mozgatják őket. Itt viszont erről szó sem volt, az oszlopok lopottak voltak.

Ha ez nem lett volna elég, akkor ott volt a vezető lejárt jogosítványa, valamint az autó hónapokkal ezelőtt lejárt engedélyei. Itt még nincs vége, hiszen a vezető visszautasította a szondáztatást, így vélhetően ittasan ült a volán mögé, plusz a benzinkúton sem fizetett, így aztán szép kis lista gyűlt össze a mókás szállítmánnyal közlekedő renaultos ellen.

Természetesen a rendőrök azonnal letartóztatták a férfit, aki többeknek is mókás perceket okozott, amikor meglátták, hogy a méretes szállítmánnyal terhelt menekülőautót egy Citroen 2CV-vel próbálják vontatni, ami messze nem a leghatékonyabb módszer ebben az esetben.