Az amerikai Rocky Jimenez nemrég ellopott egy 2016-os Ferrari 488 GTB-t, de nem sokáig élvezhette az olasz sportautó nyújtotta örömöket.

Durván egy hete kapcsolták le Jimenezt a rendőrök, akik azzal gyanúsították a férfit, hogy ellopott egy átszámítva 70 millió forintos Ferrarit Kaliforniában. A lúzer autótolvajt akkor kapták el zsaruk,  amikor épp a Francisco Boulevard East és Shoreline Parkway sarkán pénzt kéregetett a járókelőktől, hogy tankolni tudjon a 670 lóerős duplaturbós V8-as Ferrariba.

Ennyire pancser autótolvajt még nem láttál 1

Forrás: sfgate.com

Jimenez azt hazudta a rendőröknek, hogy az autó saját tulajdona, két éve vásárolta, és a táskájából odaadott egy halom papírt a rendőröknek, hogy keressék ki a tulajdonát igazoló iratokat. Természetesen nem találtak ilyet, két Ferrari-kulcsot azonban igen. Végül a kereskedés, ahonnan ellopták az autót, megerősítette, hogy valóban bűncselekmény történt, így kattant is a bilincs emberünk csuklóján.

Mi a tanulság? Semmilyen körülmények között ne lopj autót, Ferrarit pedig pláne ne, ha nincs annyi pénzed sem, hogy tankolj bele!

Olvastad? Felhizlaltuk az új Suzuki Swiftet