Nem bírt magával és meg kellett mutatnia, hogy ki a kínai Shaoxing City leggyorsabbja, ezért padlóig nyomta a gázpedált ennek a lila színű McLaren 650S Spidernek a tulajdonosa, aminek csúnya vége lett. Hiába a hatalmas bírságok meg az elrettentő adóterhek, Kínában a szuperautó tulajdonosok pont olyanok, mint a világ többi részén és cseppet sem szeretnek alul maradni egy utcai versenyen.

Viszont sok esetben adódtak már váratlan tényezők az ilyen száguldozások alkalmával, mert az utcák rendkívül zsúfoltak olykor, ezért könnyen a McLaren elé kerülhet egy tartálykocsi, amit a vezető már képtelen kikerülni. A javítási költség bizonyára fájdalmas összeg lesz, de egy kínai szuperautó tulajdonosnak nem az a legnagyobb tétel és még csak nem is az autó ára az igazán szívbemarkoló kiadás. Hanem az utána fizetendő adó.

Bár a legtöbb gyártó ma már kifejezetten fontosnak tartja, hogy 4 literes lökettérfogat alatti motort készítsen, mert az egyre jelentősebb kínai piacon itt ugranak hatalmasat az autó után fizetendő adók, így sem olcsó egy ilyen 650S-t birtokolni. Az autó ára bő 62 millió forintnak megfelelő összeg, melyet még körülbelül 72 millió forintnyi jüannal toldanak meg. Tehát az autó árcédulája végül 135 millió forintosra duzzad.