Ötféle szín-, kárpit- és kiviteli variációban mutatkozott be a McLaren 570S különkiadása, a Design Edition család. Nem holmi egyetlen hétvégén összedobált csomagról van szó: a márka dizájnerei válogatták össze kedvenc fényezésüket, felnijüket, kipufogójukat (tudtad, hogy ebből is többfélét kínál a McLaren?) és féknyereg-színüket, és mindehhez stílusban harmonizáló belteret választottak a „By McLaren” custom szolgálat csomagjai közül.

A képeken látható, elsőként leleplezett Design Edition 1 például piros fényezést, ötküllős keréktárcsát, diszkrét kipufogót és piros féknyergeket kapott. Az utastér szénfekete Alcantara kivitelű, piros Nappa bőrülésekkel, felül fekete, alul piros bőr műszerfalborítással, kontrasztos szürke öltésekkel, kétszínű kormánykerékkel, bőr küszöbborítással.

Ezek az opciók persze eddig is rendelkezésre álltak, így együtt, csomagban azonban nemcsak jobban néznek ki, de megfizethetőbbek is, ami persze relatív. A másik négy Design Edition kivitel szürke, narancs, fekete, illetve fehér fényezést kap majd.

McLaren 570S Design Edition

A McLaren Design Edition modellek már megrendelhetők, az autókat 2017 során szállítják ki. A tervek szerint kizárólag az idei év női álomautója kínálja majd ezt a lehetőséget.