A 29 éves Juan Pena-Ochoa és partnere, egy meg nem nevezett hölgy vasárnap hajnalban egy esküvőről tartottak hazafelé kocsival, amikor a sofőrnek sürgős kisdolga akadt. Megállt egy bevásárlóközpont parkolójában, és amíg könnyített magán, járva hagyta a motort, hogy na ébressze fel az utasülésen alvó partnerét.

Miközben dolgát végezte, odalépett hozzá egy férfi. Az autós útbaigazítást kért tőle, az illető azonban beugrott a 2004-es Infinitibe, és elhajtott vele. Amikor észrevette, hogy nem csak autót lopott, hanem egy alvó nőt is elrabolt, elkezdte fogdosni, simogatni a 26 éves hölgyet, aki erre felébredt, pánikba esett, és megpróbált kiugrani a mozgó autóból.

A rabló annyira lelassított, hogy a hölgy valóban kiugorjon a nyitott ajtón, majd tovább hajtott. Nem sokkal odébb leparkolta az autót, és felgyújtotta azt, hogy megsemmisítse az ujjlenyomatokat – ezt a mutatványát azonban biztonsági kamerák rögzítették.

A felvétel, valamint az áldozatok tanúvallomása alapján gyorsan azonosították és begyűjtötték az elkövetőt, bizonyos Kenneth Lawsont, akinek több mint húszéves bűnlajstroma van, legutóbb augusztus 18-án volt letartóztatásban. Ezúttal komoly bajban van: az autólopás és a gyújtogatás mellett emberrablás és molesztálás miatt is felelnie kell; a bíróság 750 ezer dollárban állapította meg óvadékát.