Eddie Sotto nem akárki: az USA ezer legkreatívabb elméi között tartják számon, évekig volt a Disney ötlet-varázslója, jelenleg saját kísérleti stúdióját vezeti, amelynek élén számos luxusautó-kereskedés számára tervezett és épített bemutatótermet.

Hősünk éppen arra vár, hogy elkészüljön magánrepülőgépe, amelynek belső kialakítását saját maga találta ki, és ha már úgyis ráért, tervezett magának egy Rolls-Royce-t.

Ilyen az, ha nem csak pénzed, de stílusod is van 1

További részletekért kattints a képre!

Bár a gyár szinte minden autóját egyedi igények szerint készíti el, a Wraith Regattát mégsem tőlük, hanem az utólagos átalakításokra szakosodott Aria-csoportra bízta.

Mivel Sotto az automobil fénykorát szerette volna feleleveníteni, nem a szokásos eszközökhöz nyúlt. Nem csak belül alkalmazott például fabetéteket: valódi mahagóni borítja a motorházfedelet, a tetőt és a tetőoszlopokat, valamint a csomagtér fedelét, piros és aranyszín dekorelemek dobják fel az alumínium elemeket, az utastérben pedig sárgaréz szerelvények és ékszerberakásos kezelőszervek teremtenek fényűző hangulatot.

Rolls-Royce Wraith Regatta by Sotto

Forrás: Carscoops