Múlt szombaton reggel menetrend szerint nyitott ki az Ohio állambeli North Canton városában működő GMC és Buick márkakereskedés (fent). Már órák óta dolgoztak, jöttek-mentek az ügyfelek, amikor az egyik alkalmazott nyugtalanító dolgot vett észre: egy GMC Yukon terepjáró alól egy pár láb lógott ki.

Kihívták a rendőrséget, akik megállapították, hogy a 43 éves halott koponyáját a terepjáró zúzta be; a kocsi mellett egy eldőlt emelőt is találtak. Az idegen férfi alighanem azért lopódzott be éjjel a kereskedésbe, hogy leszerelje az autók kerekeit, ám miközben dolgozott, a nehéz terepjáró rázuhant és megölte őt.

yukon2

Az 5,2 méteres GMC Yukon üresen 2,4 tonnát nyom.

A helyszínelés közben a márkakereskedés nem zárt be, a rendőrség távozásakor az autót a szerelők átvizsgálták, majd ment tovább a nap, mintha mi sem történt volna.

A rendőrök elmondták, hogy a környéken több autót is leraboltak hasonló módszerrel (mínusz a tragikus végkimenetel), de azokat a lopásokat bandák követték el, míg jelen esetben magányos, alighanem alkalom szülte bűnözőről volt szó.