Felbukkant az interneten egy grafika, ami alighanem a következő generációs Chevrolet Corvette-et vetíti előre. Az autó a jelenlegi stílust folytatná még radikálisabb formában, de az osztott fényszóróknál és a hatalmas légbeömlőknél is tud izgalmasabbat kínálni a két év múlva esedékes újonc.

Egyrészt a cég egykori beszállítója által posztolt rajz mellett szerepel a Zora elnevezés: minden bizonnyal ez lesz a kocsi belső kódneve, tisztelgésképpen az előtt a Zora Arkus-Duntov (1909-1996) előtt, aki halhatatlanná tette a Corvette-et, és aki egész életében azért küzdött, hogy az ülések és a hátsó tengely közé költöztesse a motort.

A másik jel, hogy a Chevrolet a közelmúltban 290 millió dollárt pumpált a Corvette-et előállító üzembe, ami arra utal, hogy valami komoly fejlesztésre készülnek.

A harmadik, és talán legfontosabb, hogy a Chervolet egyik legfontosabb hazai ellenfele, a Ford már rendelkezik egy olyan autóval, amivé a Corvette válni szeretne: a 600 lóerő fölötti teljesítményű, szénszálas karosszériájú Ford GT -vel.