A 21 éves Ash White egy tépett farmereket tervező londoni divatház tulajdonosa, mellesleg hivatásos barom, aki azzal szerez magának 15 percnyi hírnevet, hogy sportból tiltott helyeken parkol lakóhelyén, a közép-angliai Cheltenham fürdővárosában. Legutóbb a polgármesternek fenntartott helyre tolta be az idén májusban megvásárolt, 150 000 fontos (60 millió Ft) Lamborghinijét.

Agyatlan milliomossal ne kekeckedj. Komolyan 1
Agyatlan milliomossal ne kekeckedj. Komolyan 2

Agyatlan milliomossal ne kekeckedj. Komolyan

Agyatlan milliomossal ne kekeckedj. Komolyan

Agyatlan milliomossal ne kekeckedj. Komolyan 7
Agyatlan milliomossal ne kekeckedj. Komolyan 8
Agyatlan milliomossal ne kekeckedj. Komolyan 9
Agyatlan milliomossal ne kekeckedj. Komolyan 10
Fotó megosztása:

Ezzel persze több ellenséget szerzett magának, mint barátot, de csak egy ember volt, aki fel is lépett ellene: egy lány egy éjszaka felírta a szélvédőre, hogy ’makk’ (és itt nem a tölgyfa termésére gondolt).

Az erről készült kép viharos gyorsasággal terjedt szét az interneten, White pedig elegáns arroganciával reagált: egyszerűen vérdíjat tűzött ki az elkövető fejére, kerek 2000 fontot (kb. 750 ezer Ft.) Mondani sem kell, hogy az emberek szánalmasak: tíz perc alatt fény derült a graffitiművész kilétére, White pedig megfenyegette a fiatal lányt, hogy vandalizmus miatt feljelenti, és bíróság elé viszi az ügyet.

Arrogánsan játszik: a szabálytalanul parkoló autó szélvédője mögé kitette az újságot, amiben korábbi parkolási afférjáról írtak

Arrogánsan játszik: a szabálytalanul parkoló autó szélvédője mögé kitette az újságot, amiben korábbi parkolási afférjáról írtak

Az elkövető, bizonyos Lauren Bryan szerint nem rongálta meg a kocsit, a felirat valamilyen krémmel készült, könnyedén lemosható volt.

Ash saját elmondása szerint rendszeresen fizet ki naponta akár többet is a darabonként 40 fontos (15 ezer Ft) parkolási bírságokból.