Shmee150 az angol származású autós videó blogger belátta, hogy az 1:18-as modellautóknak nem a legjobb tárolási hely a komód teteje, hiszen itt hamar megeszi a finom részleteket a por, ezért egy vitrin beszerzésére adta fejét. Mivel a napi járós autója egy Ferrari FF, ezért ezzel látogatott el a svéd bútorok közeli Mekkájába. Természetesen a megmozdulásról videó is készült.

Az FF-nek nyilván nem okoz problémát pár lapra szerelt bútor elhordása, hiszen erő bőven akad a művelethez, a konkrét modell esetében ez párosul a Ferrariktól szokatlan praktikummal. A 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléseknek és az alapesetben 450, ledöntött támlákkal pedig 800 literes csomagtartónak köszönhetően hamar elnyeli a szuperautó az ikeás vitrint.

Az FF-et 6,3 literes V12-es szívómotor hajtja, melynek teljesítménye 660 lóerő, maximális forgatónyomatéka pedig 683 Nm. Legfőbb különlegessége a shooting brake formán túl, hogy bizonyos esetekben egy kétfokozatú váltón keresztül az első kerekek is hajtottak. Utódja az év elején érkezett meg GTC4 Lusso néven.