Rózsaszínre festette a haját, arcára tetoválást ragasztott, szemébe színezett kontaktlencsét tett be, mégis elfogták azt a 36 éves visszaeső bűnözőt, aki április 20-án halálra gázolt egy zebrán átkelő férfit Santa Ana városában.

Tracy Clapp hajnali negyed háromkor fékezés nélkül hajtott át a szabályosan közlekedő Christopher Chavezen. A gázolást követően megállt, odasétált az áldozathoz, de aztán mégis elhajtott. Ekkor fényképezte őt le egy járókelő. Az autón hamis, papírra rajzolt rendszám volt.

Kartonpapír rendszám volt a gázoló BMW-n 1

Elváltoztatta külsejét, de megtalálták

A férfit – egy helyi iskola zenetanárát – agyhalottnak nyilvánították, majd május elsején lekapcsolták a lélegeztető gépről. Chavez szervdonor volt.

A gázoló nő a helyi rendőrség régi ismerőse volt, elfogására lakossági bejelentést követően került sor. A nyomravezetőnek felajánlott 20 ezer dollárt nem fogadta el a telefonáló, mint mondta, nem a pénzért csinálta, hanem hogy elkapják a nőt.

A 26 éves Christopher Chavez zenetanár volt, mentőápolónak tanult.

A 26 éves Christopher Chavez zenetanár volt, mentőápolónak tanult

Clapp lopott autón próbált elmenekülni a rendőrök elől, rátámadt az őt megközelítő tisztekre. Végül kutyás egységek fogták el; a nőt jelenleg kutyaharapásokkal kórházban ápolják.