Ötféle színárnyalatban, köztük rikító pirosban és élénksárgában kínálja az Up törpeautó új csúcskivitelét a Volkswagen. A Colour Up sötétített ablakokkal, a küszöbön végigfutó dekorsávval, valamint fényezett, sokküllős, 17 colos óriásfelnikkel küzd a téli depresszió ellen.

A képen egy viszonylag konzervatív kombináció látható, de még itt is érvényesül a dizájnerek kedvcsináló szándéka: az arany árnyalatú keréktárcsák és a kék fényezés együtt olyan hatást keltenek, mintha egy nagy bogár repdesne virágról virágra.

Színpompás kolibri a Volkswagentől 2 Az utastérben a karosszéria színével harmonizáló műszerfalbetét, színes légbeömlők és krómozott dekorelemek teremtenek jókedvet. A Colour Up a legmagasabb felszereltségi szintre épül, így alapáras a klíma és a ködfényszóró.

Külön nem illusztrált hírként a Volkswagen bejelentette, hogy mostantól a Polo is megrendelhető kéttónusú fényezéssel: a karosszéria alapszínétől függően gyöngyházfekete vagy borsszürke árnyalatra festik a tetőlemezt, valamint a külső tükörházakat.