A brazil Autos Segredos szaklap grafikusa szerint így nézhet ki a Fiat új pick-upja, amely Toro néven hamarosan megjelenik a dél-amerikai piacokon.

Az autó egyértelműen a  tavaly ősszel bemutatott Fiat FCC4 tanulmányból építkezik, ami azt is jelenti, hogy arculatában az osztott funkciójú fényszóró-kialakítástól eltekintve kevés közösséget vállal a márka európai és észak-amerikai piacokon forgalmazott típusaival. A bájos, duci formákat éles törések, elnyújtott idomok váltják fel, a Toro sportosabb, agresszívabb, mint a Fiat bármely jelenlegi típusa; már most beleborzongunk egy esetleges Abarth-átalakításba.

Ez utóbbi egyáltalán nem olyan elképzelhetetlen, mint első hallásra hinnénk, hiszen a Toro műszakilag minden bizonnyal megegyezik majd a Fiat Chrysler Automobiles legújabb kisautóival: ugyanarra a Small Wide platformra épülhet, mint az 500L vagy például a Jeep Renegade.

Az utastér, amelyről a prototípusról készült kémfotó segítségével alkothatunk elképzelést, a Fiat aktuális irányvonalát követi, zongoralakk felületekkel és UConnect érintőképernyős multimédia rendszerrel.

Ilyen lehet a Fiat új pick-upja? 2 A Fiat Toróra már 2016-ban számít a brazil piac, exportjáról egyelőre nem döntött a gyár, de mivel Európa nincs rágerjedve a szubkompakt platósokra, kicsi az esélye annak, hogy hozzánk is befut a dögös haszonjármű.