Úgy hírlik az NSX körüli felhajtás arra ösztönzi a Honda vezetőit, hogy a szupersportkocsi mellett egy olcsóbb modellt is készítsen nagyobb darabszámban. Az új modell az S2000 utódja lenne, de nem úgy, ahogy az CRZ volt a CRX esetében. Ezúttal is hibrid hajtást vetnének be, de nem a takarékosság, hanem a sportosság jegyében, ahogy az NSX esetében is.  

Az új S2000 az NSX formajegyeiből építkezne, de nem kupénak, hanem roadsternek ígérkezik. Állítólag többféle hajtáslánc is kerülhet bele, melyek közül természetesen a csúcsmodell hangzik igazán izgalmasnak. Ebben a Civic Type-R-ben használt 2,0 literes turbómotor (310 LE) kerülne az utasok mögé (mert ez bizony középmotorosnak ígérkezik), miközben az első kerekeket villanymotor(ok) pörgetnék, további 100 lóerővel növelve a teljesítményt. A takarékosság jegyében a kocsi rövid távolságot képes lesz elektromos hajtással is megtenni.

Újra lehet Honda S2000 2
Az alumínium vázra épül kocsi súlyát alumínium és karbon karosszériaelemek tartják viszonylag alacsonyan, állítólag 1400 kiló alatt marad a tömeg.

Mindez egyelőre csak pletyka, ha meg is valósul az S2000, arra legalább 2-3 évet várni kell, csak akkor indulhat harcba az Audi TT, Porsche Boxster ellen.