Ittas állapotban elkövetett járművezetésben találta bűnösnek, és 225 ezer forint pénzbüntetésre, valamint másfél év járművezetéstől eltiltásra ítélte a Szegedi Járásbíróság azt a rendőrt, aki március 7-én éjjel hajtott gépkocsival a Tiszába négy utasával – írja a delmagyar.hu.

A cikk szerint egy buliból hazatartó társaság kocsiját vezette a budapesti rendőr, az autó tulajdonosa hátul ült. A háromajtós Hyundai Szegeden csapódott a folyóba, majd elmerült. Az utasok az ablakon keresztül menekültek ki, majd a híd felé úszva jutottak ki a partra. A kocsit a tűzoltók emelték ki a folyóból, a balesetben senki sem sérült meg komolyabban.

“Egy barátomon keresztül ismertem meg azt a férfit, aki az autót vezette. Tudom, hogy rendőr” – mondta akkor a delmagyar.hu-nak a kocsi tulajdonosa.

Őt járművezetés tiltott átengedése miatt marasztalta el a bíróság, és jogerősen 2 év próbára bocsátotta. Az autót ittasan vezető férfi a lap szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányságon teljesített szolgálatot. A vele szemben kiszabott ítélet nem jogerős, azt az ügyészség megfellebbezte.

Pucér nőt és férfit fotóztak a nyílt utcánképek!

Péntek este tragédia történt Budapesten.

(nyitóképünk illusztráció)