Így kell bevezetni egy új autómárkát: az ausztrál Quantum első autója egyben a tervezett paletta legdurvább darabja. Tömege pont annyi, mint a 2,7 literes, négyhengeres blokk teljesítménye (igen, 700 kiló, illetve lóerő), a forgatónyomaték pedig 654 Nm, így hihető a 2,6 másodperces gyorsulás és a 280 km/óra végsebesség.

Az autót versenypályára tervezték, azonban országúton is otthonosan mozog, köszönhetően a kiegyensúlyozott felfüggesztésnek. Ez utóbbi persze csak elmélet, hiszen az alumínium-szénszálas szerkezetű futómű és a speciális gumik révén a GP700 2,5 g-vel képes kanyarodni, hatalmas hátsó szárnya pedig 1,8 g-vel préseli az aszfaltba, elméletileg tehát fejjel lefelé is haladhatna. Vészfékezésnél 2 g-vel lassul, padlógáznál 1,2 g-vel gyorsul az autó.

A Quantum GP700 gyártásának előkészítése a következő 12 hónap során remélhetőleg lezárul, így egy év múlva elkezdhetnek kirajzani az autó első példányai az ausztrál utakra. A tervek szerint minden példányt tökéletesen a tulajdonos igényei és vezetési képességei köré szabnak. A vételár nem ismert, annyit lehet sejteni, hogy 700 ezer dollár (195 millió Ft) alatt vesztegetik majd.