Friss információ:
A helyszíni szemle és a nyomozás eddigi adatai szerint fiatalok házibulit tartottak Felgyőn, egy tanyán. Három fiatalember 23 óra körüli időben megbeszélte, hogy autózni indulnak. Az autóval a baleset túlélője indult el, de a jelenlegi információk szerint útközben helyet cserélhettek az egyik utassal, a tragédia ezután következett be.
Az utasok meghaltak, a sofőr túlélte a szombat esti tragédiát 1
A rendőrség – szakértők bevonásával – büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Nyomozás fogja tisztázni, hogy pontosan mi történt, illetve azt is, hogy a balesetben alkohol- vagy kábítószer-fogyasztás játszott-e szerepet.
Korábban:
Ketten meghaltak, egy ember pedig megsérült, amikor fának csapódott autójuk Felgyő közelében szombaton éjfél előtt – nyilatkozta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A személygépkocsi egy bekötőúton haladt, amikor a 4519-es útkereszteződéshez érve – eddig nem tudni, hogy miért – irányváltás nélkül letért az útról, és a szemközti fának ütközött. Az ütközés következtében a jármű kigyulladt és kiégett.
    
Az elsődleges adatok szerint a balesetben a jármű két utasa vesztette életét, a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszíni szemle idejére lezárták, azóta a forgalom 4 óra 52 perctől fél pályán megindult. Sokat nem segít a dolgon, de reméljük nem “diszkóbaleset” áldozatai lettek az utasok.
MTI/Police.hu