Ha egy mondatban össze szeretnénk foglalni lányunknak, hogyan ne viselkedjen, miután anya lesz, elég Daisha Sue Clark történetét elmesélnünk.

A 24 éves Indiana állambeli (USA) nő anyaszült meztelenül vezette autóját, amikor Yorktown város rendőrei megállították őt pénteken éjjel. Nem véletlenszerű rutinellenőrzésről volt szó: lakossági bejelentést kaptak, miszerint az asszony egyedül hagyta gyermekét autójában, amíg egy férfival egy motelszobában enyelgett, majd miután szemmel láthatóan ittasan (és meztelenül) visszatért, beült a volán mögé, és elindult, még mindig a gyerekkel a hátsó ülésen.

A rendőrök ezek után mindenekelőtt a gyerek állapotát szerették volna ellenőrizni, ám a gyermekülés üres volt.

A kérdésre, hogy hol a gyereke, meglehetős rémülettel válaszolta a nő, hogy fogalma sincs. A rendőrök átkutatták az autót, ám a kicsinek semmi nyomát nem találták.

Mielőtt a részeg fiatalasszonyon eluralkodott volna a pánik, valahogy kiderítették, hogy a pásztoróra és az igazoltatás közben a nő megállt édesanyja lakásánál. A rendőrök meglátogatták a nagymamát, és lám: édesen aludt nála a kicsi. Mint mondta, olyan rossz állapotban volt a lánya, hogy inkább kivette a kocsiból az unokáját. Hogy miért engedte tovább hajtani saját gyerekét, arra nem tudott mit mondani.

A teljesen szétesett fiatal nő zárkában töltötte az éjszakát, és mivel amúgy is körözték egy sor egyéb, apróbb ügy miatt, bent is tartották, amíg valaki le nem teszi érte a 15 ezer dolláros óvadékot.

Azért, mert valakinek sok a pénze, még sem mindenható nem lesz, sem esze nem lesz több. Íme a bizonyíték (további marha milliomosok a képre kattintva.)

Menet közben elhagyta gyerekét a részeg anya 1