A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján kedd délután 16 óra után az M7-es autópálya 184-es kilométerénél, Nagykanizsa irányába közlekedett egy kamion, amikor átszakította a sávokat elválasztó belső szalagkorlátot, majd az oldalára borult. A tehergépkocsi rakománya az úttestre szóródott, a sofőr megsérült.
 
A balesettel érintett útszakaszon Budapest irányába 16 óra 45 perctől teljes pályás útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat a 191. kilométerszelvénynél az autópályáról a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni a 183. kilométerszelvénynél lehet. A Nagykanizsa irányába közlekedőknek forgalomtorlódással kell számolni, jelenleg kizárólag a leállósáv járható. – Police.hu
A katasztrófavédelem honlapján ez olvasható:

Az M7-es autópálya szalagkorlátját átszakította egy kukoricát szállító nyerges vontató és a főváros felé vezető oldalon oldalára borult Sávolynál. A Budapest felé vezető oldalt a 191-es kilométernél lezárták, a forgalmat a 7-es főútra átterelik, majd a 183-as kilométernél lévő csomópontban lehet visszatérni a pályára. 

A Letenye felé vezető oldalon a baleset helyszínén csak a leálló sávon lehet közlekedni. A térségben mindkét irányba nagy a torlódás. A jármű felemeléséhez Nagykanizsáról indult a daru, a műszaki mentés várhatóan elhúzódik.
(A főoldalon látható kép csupán illusztráció)