A hétéves kislány múlt pénteken iskola után hazafelé tartott. Leszállt a buszról, ám mielőtt odébb léphetett volna, az ajtó bezáródott, és becsípte a hátizsákját. A vezető elindult, és magával vonszolta a visítozó, zokogó gyereket.

A megrázó balesetnek több szemtanúja is volt: a babysitter, akihez a kislány igyekezett, egy csapat gyerek, akik egy másik buszról szálltak épp le, és egy piros színű Chevy Camaro titokzatos vezetője. Az autós megpróbálta felhívni magára a buszsofőr figyelmét, ám amikor nem járt sikerrel, felhajtott a járdára, megelőzte a buszt, és megállásra kényszerítette.

Összesen mintegy 90 méteren át vonszolta magával a gyermeket a busz. Cipője és nadrágja foszlányokban lógott rajta, és egyik lábán súlyos sérüléseket szenvedett. Orvosai szerint azonban teljesen rendbe jöhet.

Az USA Kentucky államában történt esetet egy szomszéd biztonsági kamerája rögzítette. Bár a felvétel homályos, az alábbi film felkavaró, megtekintését csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk.

A kislány édesanyja szintén iskolabusz-vezető; nem tudni, ugyanannál a társaságnál dolgozik-e, ahol a lányát szállító, azóta felfüggesztett sofőr.