Egyetlen este mintegy hatvan szöveges üzenettel bombázta volt pasiját az a fiatal amerikai lány, aki nem tudta túltenni magát a szakításon. Amikor éppen nem SMS-ezett, akkor ivott a 22 éves Mila Dago (nyitóképünkön balra), így az este végére alaposan felöntött a garatra. 
Ennek ellenére záráskor úgy döntött, kocsival megy haza. “Részegen vezetek, ajjaj, miattad fogok meghalni…”, írta az ex-pasinak, majd barátnőjével együtt bepattantak a bérelt Smart Fortwo-ba, és útnak indultak.
Nem egészen három perccel később a részeg lány fékezés nélkül áthajtott egy piros lámpán, egyenesen neki egy, a kereszteződésben szabályosan közlekedő pick-upnak. Utóbbi sofőrje elveszítette eszméletét, a részeg Mila Dago karcolásokkal megúszta a balesetet, utasa viszont, a szintén 22 éves Irina Reinoso, a sofőr legjobb barátnője (jobbra) a helyszínen életét vesztette.
A 2013 nyarán történt baleset után tavaly januárban tartóztatták le, és helyezték házi őrizet alá a sofőrt, akinek a véralkoholszintje a baleset után két órával még mindig a megengedett érték több mint kétszerese volt. A tárgyalás időpontját még nem tűzték ki, az áldozat családja azonban polgári peres eljárást fontolgat Mila Dago, valamint a bérautót üzemeltető Car2Go cég ellen.
Nem várt fordulatot vett egy igazoltatás, amikor a rendőr súlyos hiányosságot vett észre az autóban…

Szerelmi bánatában ölt az ittas sofőr 1