A kicsi Esperanza Blanco születését csodaként ünnepelte családja, miután édesanyja éveken át hiába próbált teherbe esni. Most, négy évvel később újabb csodára van szükség, hogy a kislány járhasson – vagy hogy egyáltalán felébredjen abból a kómából, amelybe orvosai mesterségesen helyezték, hogy megmentsék az életét.
A kislány szüleivel és egy negyedik családtaggal autózott hazafelé múlt vasárnap este az Arizona állambeli Phoenixben, amikor egy szembejövő autó áttért a sávjukba, és frontálisan ütközött velük. Esélyük sem volt a menekülésre. A szülők a helyszínen életüket veszítették, utasuk túlélte a balesetet, kislányukat gerincsérüléssel szállították kórházba. Jelenleg úgy tűnik, nagyon kevés esély van arra, hogy valaha újra lábra állhat; az orvosok és a családtagok egyelőre azért imádkoznak, hogy egyáltalán túlélje sérüléseit.
A balesetet okozó autó sofőrje a vérvizsgálat szerint súlyosan ittas volt; véralkoholszintje az államban megengedett határérték háromszorosa volt.

Egyenesen az őt igazoltató rendőr férfiasságára támadt egy kapatos hölgy Floridában. Később már barátkozott volna, nem is akárhogyan…


Baleset: a szülők meghaltak, kislányuk lebénult 1