A most 24 éves Aaronessa Keaton még tavaly februárban okozott végzetes balesetet. Terepjárójával meglökött egy szembejövő szedánt, amely többször megpördült, ám utasainak a csodával határos módon semmi baja nem esett. A fiatal nő azonban ezt követően sem tért vissza saját sávjába, és frontálisan ütközött egy kisteherautóval, amiben két gyermek is utazott. Egyikük, egy hároméves kisfiú súlyosan megsérült, míg a másik, egy ötéves (más források szerint négy, illetve hatéves) kislány a helyszínen életét vesztette. Mindketten be voltak kötve, de egyik sem ült gyermekülésben.

A sebesült kismamát kórházba szállították, ahol császármetszéssel világra segítették magzatát. Ekkor derült ki, hogy nem csak a nő, hanem az újszülött szervezete is tele volt kábítószerekkel: nyugtatót, valamint marihuánát mutattak ki.

A tavalyi baleset kapcsán idén januárban emeltek vádat a nő ellen; a februárban kiadott letartóztatási parancsot a napokban sikerült foganatosítani. Amikor a letartóztatást végző rendőrök elmondták neki, hogy a tavalyi balesetben egy gyermek is elhunyt, csak annyit mondott: az sz@r ügy…

A nő ellen ötrendbeli veszélyeztetés, valamint emberölés miatt emel vádat az ügyészség.

A Vezess.hu újságírója már kipróbálhatta az Európában most először megjelent Ford Mustangot. Kattints a képre és nézd meg mit tapasztalt!

Megöltem egy ötévest? Hát az gáz… 1