Az MSZP frakcióvezető-helyettese, Harangozó Tamás saját Facebook-oldalán írta le véleményét az általa tapasztalt, felháborító pénzbehajtásnak tartott sebességmérésről.

“A pofátlan és balesetveszélyes pénzbehajtás legalja! Sötétben, szemben a forgalommal, az ember szemébe világítva trafipaxoznak a rend éber őrei, 10 MÉTERRE A TELEPÜLÉS VÉGE TÁBLA ELŐTT! Gratulálok, a parancsnokaiknak is! (Nem mentem gyorsan, nem azért akadtam ki.)” – állt a bejegyzésben. 

Eddig már több mint ezren osztották meg a képet, és igazi parázs vita folyik a kérdésben. Vannak, akik védik a parancsra cselekvő járőröket, mások a politikussal értenek egyet. 
“Tiszelt Harngozó úr! Mielött néphergelő irást tesz fel a szolgálatukat végző rendőrök ellen,kicsit gondolkozzon el és közben nézze át a Kresz módosításait! Ha vakon és tudás hiányában teszi ezt oktalanul növeli a rendőrökre zudított haragot,gyülöletet! Egy ilyen pozícióban lévő személytől a társadalom talán nem ilyen viselkedést ,gondolkodást várna el!” – írta az egyik,a rendőrök pártját fogó hozzászóló.

Azt olvasta, hogy megvert több autóst Bp-en egy kisbabáját féltő apuka?

Az idén bevezetett új traffipaxrendszerről, hasznosságáról ebben a cikkben írtunk bővebben.