Az ötéves D-Arricka Bolds éppen a buszt várta louisville-i (Kentucky, USA) otthona előtt, amely a mindössze két saroknyira lévő óvodába vitte volna. A kislány a nagymamája kezét fogta, majd egyszer csak nekiiramodott, és kiszaladt az útra, egyenesen egy közeledő kisteherautó elé.
A kislány beszorult a jármű alá. A balesetet sokan látták, köztük gyerekek is, így másodperceken belül tucatnyian próbálták leemelni a nehéz pick-upot a gyermekről, aki a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe. A sofőrt rendkívül megviselte az eset, és miután a rendőrség befejezte a helyszínelést, hazament.
Nem sokkal később azonban visszatért a baleset helyszínére, hogy együtt dolgozzák fel a kislány családjával a történteket. Ekkor ölelte őt meg az elhunyt gyermek édesanyja, amint az az alábbi videón is látható.
A szemtanúk egybehangzó állítása szerint a sofőr nem volt felelős a balesetért. A vizsgálat előzetes eredményei szerint az autó nem lépte túl a megengedett sebességet, a vezető nem fogyasztott alkoholt, így várhatóan vádat sem emelnek ellene.