A neve elhallgatását kérő nő 19 hetes kisfia, Daniel a napokban súlyosan megbetegedett. Az anyuka éjjel 11-kor kocsiba pattant, és egyenesen a northamptoni (Anglia) ügyeletre hajtott. Az orvos megvizsgálta a csecsemőt, akinél bakterális agyhártyagyulladást állapított meg, és azonnal beutalta őt a városi kórházba.
Mivel a kórház a szomszédos épületben volt, az anyuka karjába kapta az életveszélyes állapotban lévő csecsemőt, és átrohant vele a sürgősségire, ahol felvették a gyermeket, és megkezdték a kezelését (nyitóképünkön a kórház és a 19 hetes Daniel látható).
Amikor az anya visszatért autójához, annak szélvédőjén egy 90 fontról (37 800 Ft) szóló bírságot talált, mivel engedély nélkül várakozott az ügyeleti központ előtt.
A nő fellebbezést nyújtott be, hivatkozva az életveszélyre, a parkolót üzemeltető magánvállalkozás azonban elutasította kérelmét. Az anya most a kórház vezetőségéhez fordult, akik ígéretet tettek arra, hogy kivizsgálják az ügyet.
“Gyalog gyorsabban odaértem, ráadásul a kórház előtt lehetetlen lett volna parkolnom. Mit kellett volna tennem, mentőt hívni a százméteres útra?!” – kommentálta a helyzetet az anyuka.