A 32 éves Bridget Garcia négy gyermeket nevel; a legidősebb tizenhárom, a legkisebb két hónapos. Azt azonban nem tudni, mi lesz most a kicsikkel, miután anyjuk előzetes letartóztatásban várja, hogy vádat emelnek-e ellene gyermekbántalmazás és gépjárművel történő veszélyeztetés miatt.


A floridai anyuka valamiért összekapott legnagyobb fiával, elkobozta annak telefonját, és szobafogságra ítélte őt. Ezután felnyalábolta a másik három gyereket, és elindulni készült otthonról.
Ez már sok volt a dacos tininek: kirohant a ház elé, és felugrott a lassan tolató autó motorházfedelére. Az anyuka azonban nem adta könnyen magát: ahelyett hogy megállt volna, mintegy 70 métert ment hátramenetben, majd előremenetbe kapcsolt, visszahajtott a házuk elé, és beletaposott a fékbe.
A fiú lerepült az autóról, csípője, valamint jobb térde és lábfeje megsérült. Sem az anyának, sem a másik három gyereknek nem esett bántódása. A tinédzsert nem életveszélyes sérülésekkel kórházba, az anyát pedig bilincsben a legközelebbi rendőrőrsre szállították.