A Forensis lefotózott, mindenféle jelzés nélküli papírokat mutatott oldalán, de ettől még akár hiteles is lehet a lista. Nehéz elképzelni, hogy a rendőrség valaha is megerősítené egy efféle lista hitelességét, így számunkra is csak a találgatás marad a valóságtartalommal kapcsolatban. A fix traffipaxok a nemrég szolgálatba állt mobil szuper-traffikat egészítik majd ki.

Itt a fix traffipaxok listája 1
Olvasóink esetleg segíthetnek: ha láttak esetleg bármiféle mozgolódást az érintett helyszíneken, az utalhat arra, hogy tényleg készül valamire a rendőrség. A megerősítések vagy cáfolatok jöhetnek kommentben!

Itt a fix traffipaxok listája 2

Itt a fix traffipaxok listája 3

Itt a fix traffipaxok listája 4

A komplex közlekedési ellenőrzőpontok egyelőre csak a sebességtúllépést mérik, de az eszközök alkalmasak lesznek automatikus rendszámfelismerésre, forgalomszámlálásra, torlódások észlelésére is. Várhatóan a harmadik negyedévben jelennek meg a mobil eszközöknél azok a kiegészítő funkciók, amelyek más szabályszegéseket is képesek lesznek rögzíteni, így például a tilos jelzésen áthaladást, a záróvonal átlépését, a buszsáv jogosulatlan igénybe vételét vagy a biztonsági öv be nem kapcsolását.

Olvasta, hogy parkolási bírság miatt börtönbe akarnak csukni egy pesti autóst?


Tudod mennyit kell fizetni az egyes szabálysértésekért ha elkap a szupertraffipax? A Vezess.hu összegyűjtötte neked. Kattints a képre!

Itt a fix traffipaxok listája 5