Szerdán késő délután három 11. osztályos lány igyekezett hazafelé, aggódva, hogy a hosszúra nyúlt kirándulásuk után túl későn érnek haza. Így is lett: a rutintalan sofőr túl gyorsan vett egy kanyart öreg terepjárójával, a kocsi megcsúszott, átszakította a szalagkorlátot, és a hegyi útról lebucskázott a harminc méteres szakadékba.
A 16 éves vezető kizuhant a kocsiból, utasait bent tartotta a biztonsági öv. Az autó fejjel lefelé ért földet, pontosan ott, ahová a sofőr zuhant.
A lánynak azonnal szörnyet kellett volna halnia, csakhogy ahogy az autó átfordult, tetőlemeze alighanem kapott egy nagy ütést, és behorpadt. Pontosan ezzel a horpadással zuhant rá a sofőrre a kocsi, és ez a földön heverő ágakkal, kövekkel együtt elég túlélési teret biztosított a számára.
Amikor a tűzoltók megérkeztek, a lány pánikban volt. A laza talaj miatt centinként kellett megemelni a kocsit, amíg elég nagy nem lett a rés ahhoz, hogy a sofőr előkússzon. Mindenki legnagyobb megdöbbenésére néhány karcoláson kívül semmi baja nem esett, sőt, első reakcióként bocsánatot kért a történtekért.
A rendőrség szerint sem kábítószert, sem alkoholt nem fogyasztott a társaság.
Napokig feküdt férje holtteste mellett a roncsban egy nő, mielőtt megmentették…

Rázuhant egy terepjáró, de túlélte 2